Selecteer een pagina

Materialen

Colors

Zwarte muur? Wat dacht je van een knalrode wereldkaart? Volledig gepolijste wereldkaart uit blank staal. De uit blank staal gesneden wereldkaart is leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur en wordt standaard afgewerkt met matte of glanzende kleurlaag.

Wij leveren GeoMundi in alle RAL kleuren.

Cor-ten

De wereldkaart in Cor-ten staal is een unieke blikvanger.
Cor-ten staal, ook wel weervast staal genoemd, heeft een bepaalde samenstelling waardoor het oppervlak oxideert (roest). De oxidehuid doet vervolgens dienst als beschermlaag waardoor het onderliggende materiaal goed beschermd is tegen alle weersinvloeden.

De wereldkaart wordt geleverd in blank, onbehandeld Cor-ten staal. Indien de wereldkaart buiten wordt opgehangen, doen de weersomstandigheden vervolgens hun werk. Na verloop van tijd vormt zich vanzelf de kenmerkende roestbruine kleur. De snelheid waarmee dit gebeurt is uiteraard afhankelijk van de (onvoorspelbare) weersomstandigheden.

Ferro

De wereldkaart in koudgewalst staal geeft een spannende balans binnen elke interieurstijl. Het staal blijft onbehandeld omdat het van zichzelf een mooie industriële uitstraling heeft. Dit type staal heeft een middel grijze kleurtoon en krijgt door het walsen tijdens het productie proces een warme glans.

Tip!

Met magneten kunt u plaatsen op de wereld markeren waar u bent geweest of nog naar toe wilt.

Steel

Uit blank staal gesneden wereldkaart. Door oppervlaktebehandeling (borsteling) ontstaat een fascinerend lijnenspel. Lichtinval door zon of kunstlicht versterken het lijnenspel extra. Omdat de borsteling handmatig wordt uitgevoerd heeft iedere kaart een eigen unieke uitstraling. Gemaakt van roestvrijstaal dus ook geschikt voor buiten.

Jazz

Uit blank staal gesneden wereldkaart. De kaart wordt eerst geborsteld om een lijnenspel te creeren en daarna wordt het oppervlak handmatig verhit. Omdat de hitte-intensiteit niet overal even groot wordt door gevoerd neemt het staal verschillende kleuren aan. De kleuren variëren van een licht beige tint tot rood, paars en blauw. Lichtinval door zon of kunstlicht zorgt er voor dat het lijnenspel en de kleurintensiteit iedere keer weer anders zijn. Omdat de borsteling en verhitting handmatig worden uitgevoerd heeft iedere wereldkaart een eigen unieke uitstraling.

RVS geslepen

De rvs geslepen is een uitvoering waarbij een horizontaal slijppatroon is te zien in alle delen. Dit patroon loopt in alle delen evenwijdig ten op zichtte van elkaar.
Super strak en een hoogwaardige afwerking!

Een GeoMundi aan jouw muur?

Voor een offerte, vragen of opmerkingen mag je ons altijd bellen. Je kan natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@worldhomeart.com of gebruik maken van het contactformulier om een offerte jouw wereld aan te vragen.