Selecteer een pagina

Over world home art

Peter Sprengers

Peter is beeldend vormgever en werkt voornamelijk met industriële basismaterialen. Hij is founder van het label www.dutchhomeart.com, waaronder hij sinds 1995 talloze ontwerpen heeft gemaakt. Van de inrichting van openbare gebouwen en unieke items bij vele particulieren en bedrijven voor binnen en buiten, naar bijzondere beelden in tuinen.

In 2013 is het label World Home Art toegevoegd, gespecialiseerd in stalen wereldkaarten genaamd GeoMundi. Dit is een unieke en een gedeponeerde abstractie van de Mercatorprojectie die vanaf 1.5 meter tot 6 meter kan worden gemaakt. De verhouding is twee staat tot één. “Dedicated to the world “worden alle GeoMundi wereldkaarten op bestelling in het atelier gemaakt, geheel naar wens voor iedereen die de wereld koestert en deze beter wil achterlaten voor de komende generaties.

De GeoMundi is te bestellen in een felle kleur of kleur van een bedrijfslogo, maar ook uniek gevlamd en geslepen, of in ruw geslepen roestvrijstaal of CorTen-staal. Het zwevende effect voor de muur geeft een extra dimensie! Een heldere montage beschrijving met 1:1 sjabloon en alle bevestigingsmaterialen maken monteren eenvoudig. Uiteraard is er ook een service voor de montage.

Iedere GeoMundi is uniek en krijgt een offerte op maat die afhankelijk is van het gewenste formaat, eindbewerking en eventuele montage op locatie.

Heeft u belangstelling voor de unieke GeoMundi, vul dan hier het invulformulier in. Wij nemen dan graag (en binnen een dag) contact op, en staan u graag bij met 10 jaar GeoMundi expertise. Een bezoek op afspraak op het atelier in Gilze is mogelijk. U kunt ook bellen!